dissabte, 18 de gener del 2014

Programa d'edicció d'imatge


TUX PAINT
Tux Paint està dret a part de programari d'edició de gràfics típic (com GIMP o Photoshop) ja que estava dissenyat per ser utilitzable per nens tan joves com 3 anys. Se suposa que la interfície d'usuari sigui intuïtiva, i utilitza icones, resposta perceptible i pistes textuals per ajudar a explicar com funciona el programari.
Fitxer:Gimp 2.4.3.png

GIMP 
Serveix per processar gràfics i fotografies digitals. Els usos típics inclouen la creació de gràfics i logotips, el canvi de mida i retallat de fotografies, el canvi de colors, la combinació d'imatges usant capes, l'eliminació d'elements no desitjats de les imatges i la conversió entre diferents formats d'imatges. També es pot utilitzar el GIMP per crear imatges animades senzilles.
Fitxer:Tuxpaint-stamps-example.png

ADOBLE PHOTOSHOP
Photoshop és un programara focalitzat en el tractament d'imatges en format de mapa de bits. A Adoble Photoshop, des de la seva versió 5.5, s'hi incopora un programari associat, Adoble ImageReady, especialitzat en les nombroses possibilitats d'optimització de les imatges digitals pensades per a la seva transmissió o publicació web.

MACROMEDIA FIREWORKS
Les seves grans potencialitats operatives fan que pugui combinar el tractament de geometries i formats vectorials amb imatges de mapes de bits, amb la qual cosa permet realitzar en tots dos casos imatges i gràfics complexos destinats a ser impresos o bé a ser visualitzats només a la pantalla.

PAINT SHOP PRO 
Es tracta d'un programa de retoc d'imatge de bitmap. És el programa bàsica que hi ha als centres.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada