L'informàtica és la medecina de la ciència

Quien tiene ojo encuentra lo que busca,aún asi con los ojos cerrados

No preguntes, hazlo

El ordenador nació para resolver problemas que antes no existían

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

dilluns, 27 de gener de 2014

Com clono?


Primer de tot és te que obrir el programa Pixlr editor, una vegada obert, tens que donar-li a pixlr editor. Després pots agafar una foto que tinguis al ordinador desada o d'internet.


Una vegada seleccionada et surtira l'imagte elegida, intenta que sigui una foto gran se't farà mes fàcil. Seguidament dona-li al boto que et deixo enmarcat.


Una vegada tens el botó pres, prem el botó CONTROL (Ctrl) que tens al teclat de l'ordinador, i mentrés selecciona l'imatge que vols, a la barra de d'alt tens les diferent mesures que pots utilitzar, aqui et deixo una fotografia.


I ara ja pots clonar l'imatge, et deixo un exemple.

Aquesta es una imatge normal:


I aquesta és l'imatge editada:


Espero que et serveixi, gràcies.

divendres, 24 de gener de 2014

Pixlr


Aquesta imatge a estat retocada per el programa pixlr, és un programa fàcil i pràctic d'utilitzar, no es gents difícil mes aviat es senzill. Serveix per retocar imatges pots triar la imatge que desitgis i posar-li efectes de colors i fins i tot pots escriure el que tu vulguis. Aquí us deixo una foto retocada per mi, espero que us agradi.
dissabte, 18 de gener de 2014

Programa d'edicció d'imatge


TUX PAINT
Tux Paint està dret a part de programari d'edició de gràfics típic (com GIMP o Photoshop) ja que estava dissenyat per ser utilitzable per nens tan joves com 3 anys. Se suposa que la interfície d'usuari sigui intuïtiva, i utilitza icones, resposta perceptible i pistes textuals per ajudar a explicar com funciona el programari.
Fitxer:Gimp 2.4.3.png

GIMP 
Serveix per processar gràfics i fotografies digitals. Els usos típics inclouen la creació de gràfics i logotips, el canvi de mida i retallat de fotografies, el canvi de colors, la combinació d'imatges usant capes, l'eliminació d'elements no desitjats de les imatges i la conversió entre diferents formats d'imatges. També es pot utilitzar el GIMP per crear imatges animades senzilles.
Fitxer:Tuxpaint-stamps-example.png

ADOBLE PHOTOSHOP
Photoshop és un programara focalitzat en el tractament d'imatges en format de mapa de bits. A Adoble Photoshop, des de la seva versió 5.5, s'hi incopora un programari associat, Adoble ImageReady, especialitzat en les nombroses possibilitats d'optimització de les imatges digitals pensades per a la seva transmissió o publicació web.

MACROMEDIA FIREWORKS
Les seves grans potencialitats operatives fan que pugui combinar el tractament de geometries i formats vectorials amb imatges de mapes de bits, amb la qual cosa permet realitzar en tots dos casos imatges i gràfics complexos destinats a ser impresos o bé a ser visualitzats només a la pantalla.

PAINT SHOP PRO 
Es tracta d'un programa de retoc d'imatge de bitmap. És el programa bàsica que hi ha als centres.

divendres, 10 de gener de 2014

Arxius d'imatgeBMP(bitmap) és un tipus d'arxiu per a gràfics basat en el mapa de bits. Es l'estància dels sistemes operatius de Microsoft. Cada píxels té associat un nombre determinat de bits per a representar el color que conté.
L'estructura interna dels fitxers BMP es la següent:
·         Capçalera de l'arxiu
·         Capçalera d'informació
·         Paleta de colors  
·         Dades
GIF: (acrònim de Graphics Interchange FormatFormat d'intercanvi de gràfics), és un format per a la
compressió d'arxius d'imatge més populars a Internet i fou desenvolupat per CompuServe.

TIFFTagged Image File Format  és un format de fitxer per a imatges. Es deu al fet que els fitxers TIFF contenen, a més de les dades de la imatge pròpiament dita, "etiquetes" en les quals s'arxiva informació sobre les característiques de la imatge, que serveix per al seu tractament posterior.

JPEG: (acrònim de Joint Photographic Experts Group) és un algorisme dissenyat per a comprimir imatges estacionàries amb 24 bits de profunditat o en escala de grisos.PNG: (acrònim de Portable Network Graphics, pronunciat ping) és un format gràfic basat en un algoritme de compressió sense pèrdua per bitmaps no subjecte a patents. 
Fitxer:PNG transparency demonstration 1.png
PSD: L'Adobe Photoshop o simplement Photoshop, és un editor de gràfics desenvolupat i publicat per Adolbe Systems.

RAW: és un tipus de fitxer d'imatges que, a diferència dels més populars JPEG, no comprimeixen les dades de la imatge en guardar-la. Els fitxers RAW contenen la totalitat de les dades de la imatge tal com ha estat captada pel sensor digital de la càmera fotogràfica.